De ramellet, de pera, de cor de bou, de Valldemossa... l'estiu és l'estació de les tomàtigues i com les de Mallorca no n'hi ha enlloc.

Aprofitam la presentació del volum més càlid del "Calendari Folklòric de Mallorca" de Rafel Ginard per gaudir d'una experiència gastronòmica amb la tomàtiga com a protagonista.

Serà a la finca de "Terragust" en la que ens oferiran un tast de les seves tomàtigues i un sopar a la fresca ben aromàtic.

A les 19 h: Presentació del nou volum dedicat a l'estiu.

A les 20 h: Tast de tomàtigues i sopar degustació Tomagust.

Preu: 45€ (inclou tast i sopar)

Lloc: https://goo.gl/maps/5nnSFDA3UVMUzRqe8 Seguir la camada fins arribar a les vinyes.

Menú:

Aperitiu

Pa amb oli amb oli Terragust, embutits de Baleares i tomàtiga de ramellet.

Coca de verdures de temporada.

Primer

Amanida de varietats i coccions de tomàtiga amb alfabaguera i gamba confitada.

Segon

Granada d'albergínia amb salsa de tomàtiga i herbes aromàtiques.

Postres

Pannacotta amb coulis de tomàtiga coent, crumble i menta.

[Per qüestions d'al·lèrgies, intoleràncies o vegans pregam que ens envieu un correu a info@mallorcaliteraria.cat]