Vicente Arlandis / Taller Placer

Durada: 50 minuts

El esfuerzo constante de ganarse la vida és una performance on l'artista i ballarí intenta treballar el mínim, el just i el que ell entén per raonable. Ens contarà tot allò que pensa sobre la disciplina del treball, del treball del ballarí i del segrest del nostre temps. Ens contarà com se sent quan es repeteix durant 8 hores al dia la mateixa acció a una fàbrica o com es queda el cos després de ballar el mateix espectacle durant 5 anys. Per a acabar en Vicente Arlandis, ens contarà uns acudits, com aquest:

Todos seríamos más felices si trabajásemos de lo que nos gusta. En mi caso es muy difícil encontrar trabajo de macarrones con queso.

Aquesta proposta forma part del projecte d'investigació El malestar del trabajo, portada a terme des del Taller Placer, on mitjançant diferents activitats i pràctiques es tracta d'indagar quin és el paper del treball a les nostres vides i la recerca de noves maneres de relacionar-nos amb el temps.

Idea i interpretació: Vicente Arlandis / Col·laboració de: Nacho Meseguer, Paula Miralles, Rosana Sánchez, Aris Spentsas i Eva Arlandis