RENT ME BITCH

Cia. Las primas de Bàrbara

23, 24 i 25 d'octubre

Teatre Municipal Mar i Terra

Què passa quan les actrius, fins i tot la pròpia dramaturga de la peça es rebel·len? Sorgeix Rent me bitch. Una peça que es pot descriure d'una manera fàcil, com tot: "durant una hora aquest teatre és el nostre (de manera metafòrica, perquè veient el panorama, mai serem propietaris de res), així que anem a llogar-lo!". Això és un homenatge a tots aquells que tenint una casa o no, pagant un lloguer o no, no troben el seu lloc en el món.

A Rent me bitch els intèrprets es topen amb una realitat: tenim espais buids i gent sense casa. Rent me bitch parla de la necessitat d'un habitatge, de com s'especula i es manipula sobre un bé tan bàsic com una llar.

Direcció i dramatúrgia: Marina Salas Burguera

Intèrprets: Eva Santandreu, Laura Williams i Vicente Villó

Ajudant de direcció: Cristina Martínez Gómez

Disseny d'il·luminació: Las primas de Bárbara & Albert Vizcarro

Assessoria musical: Jorge Oceja

................

IMPORTANT: A causa de l'Estat d'Alarma (Reial Decret 463/2020 de 14 de març) per la Gestió de la Crisi del Coronavirus COVID-19, aquest espectacle, inicialment programat el 27 de març, HA ESTAT AJORNAT a la data que s'indica en aquest web

Les entrades adquirides pels espectacles que han estat ajornats, seràn vàlides per a la nova data. Però si ho desitjau, podeu retornar les vostres entrades i vos reemborsarem l'import de la mateixa manera que vàren ser adquirides:

· Entrades adquirides per via telemàtica a través del nostre canal de venda on-line: Enviau un correu electrònic a teatrexescfortezaoficina@palma.cat o telefonau al número 971 710 986 en horari de 9 a 14 h, indicant el vostre nom i llinatge, correu electrònic, número d'operació de les entrades, títol de l'espectacle, dia i hora de l'espectacle. L'import es reemborsarà directament al número de targeta amb el què efectuàreu el pagament.

· Entrades adquirides presencialment al punt de venda del Teatre Mar i Terra: Dimarts, dimecres i divendres de 16:30 a 21:30 h. Cal dur les entrades físiques. El reemborsament s'efectuarà de la mateixa manera que va ser realitzat (en efectiu o targeta)

Tot agraïnt la vostra comprensió, pregam disculpeu les molèsties.