Lloc: Vivers Municipals

Torusto. La palabra perdida. Performance 469

d’Ester G. Mecías

És un espai multidimensional amb capes d’informació que es transfereixen a diferents nivells. Parteix de la trobada entre dues en el qual la pell, la respiració, els pensaments i el silenci creen. Conté sis fases: recerca, trobada, retrat, escultura, instal·lació i performance.

Per a aquesta ocasió es dona visibilitat a la fase performativa, la qual es crea a partir de trobades rituals d’un grup intergeneracional de dones que comparteixen una experiència vehiculada per la màscara. D’aquesta manera es planta una llavor per a transmutar i tallar llinatges caducs mitjançant la paraula, el cant, el tacte, l’alè, el so i el símbol.

D’aquesta experiència compartida germinen moviments coreografiats i espais liminars, i es genera un subtil diàleg amb el públic per a obrir la pregunta cap a les noves identitats a les quals ens enfrontam, sota la llegenda d’un possible futur androgin en què tornarem a la unitat i ens reproduirem verbalitzant-nos.

Performance: Ester G. Mecías

Cocreadores: Cèlia Prats Toran, Eva Nöltner, Laura Martí, Coral Quatrecases i Archs, Nuria Can Lorente, Irene Sevilla, Cristina Pescali, Isabel Martínez, Maria Eugènia Pérez-Blanco, Nini Quetglas i Candela Sol