Lloc: Vivers Municipals

Primera Mort

(Concert)

Amb el nom de Primera Mort es presenta el projecte musical més personal de Narcís R.E., conegut a l’escena local per la seva implicació en bandes com Come Animal!, Island Cavall, Colega Chungo o Barrera.

Amb aquest nou projecte, Narcís decideix posar un punt i a part en la seva carrera musical per a tornar a l’essència més crua, nua i aparentment simple de la música, després de passar uns dies a ca un amic on només hi havia “una guitarra espanyola i molt de temps de solitud”, com ell mateix confessa.

Fruit d’aquesta introspecció sorgeixen unes cançons que parlen del pes de la quotidianitat domèstica, de l’amor, de la feina i de l’entorn que ens envolta dia a dia... L’home davant el seu Món. I ho fa en un disc on aplica la filosofia “Do it yourself” en tots els aspectes creatius: la producció musical i l’enregistrament, però també el disseny gràfic de l’àlbum.

Damunt l’escenari l’acompanyen els músics amb qui va compartir formació a Island Cavall: Fernando Mateo, Javi Castillo, Chano Morales i Gabi Capllonch.

Narcís R.E., veu i guitarra principal

Fernando Mat, guitarra acústica i cors

Chano Morales, bateria i cors

Javi Castillo, baix i cors

Gabi Capllonch, teclats