Auditori de Manacor

Noctàmbuls produccions i Es Mussol

La primera peça és un recorregut a través de les vicissituds de la vida del protagonista i d'aquells racons essencials en la seva història personal, una espècie de recorregut gairebé museístic on narra al públic els esdeveniments que han marcat la seva vida i que desemboca i que es mescla amb la segona narració i que ens permetrà entendre-la, dues peces: una història.

L'home més vell del món: aquesta peça és un intent per recuperar la vida d'un il·lustre i desconegut veïnat de la vostra vila. Un personatge únic, de vida extraordinària, de cap privilegiat i així i tot malauradament oblidat. A partir de la troballa de la seva correspondència, dels seus llibres de notes i de testimonis orals ara ens és possible reconstruir la seva vida i dignificar el seu record. Un record destinat a capgirar la història oficial de la ciència...

Aquelles dones que ballen: dues dones extraordinàries, una història mal contada i un poble que va creure un relat imposat. Hi va haver un temps, en aquesta part del món, en què allò que se sortia de la norma esdevenia maledicció.

Autors: Jaume Miró i Rafel Gallego

Assessoria i direcció: Maria Bauçà

Intèrprets: Pere Terrasa i Biel Bisquerra / Bàrbara Nicolau i Toti Fuster