Dues bandes amb un marcat estil íntim i personal, Donallop i _juno, presenten les seves darreres propostes artístiques a l'escenari del Teatre Principal. Un concert únic, que reservarà al públic alguna sorpresa...

Han passat ja set anys del primer concert de Donallop a la Sala Gran del Principal, on presentaren el seu primer treball #Milestones. En aquest temps han editat dos treballs llargs, Misteris de sa vida (2016) i Crisàlide (2019), transformant la seva proposta artística fins a arribar a Cara a cara (2021), un EP de quatre cançons on depuren el seu pop intimista i oníric i tracten temàtiques com la urgència climàtica, el suïcidi o la transsexualitat. Damunt l’escenari el grup de Joana Pol i Pere Bestard es presenten en format de power trio, deixant-se emportar per la mescla orgànica i electrònica de les seves composicions que ens duen des de les cançons cantades a cau d’orella fins a la potència d’una boira electrònica que s’ho empassa tot.

_juno no és Zahara amb Mucho i tampoc és Mucho amb Zahara. És una nova banda amb el cinquanta per cent de dos grans talents units, que canten i componen en funció del que cada cançó requereixi. El seu directe és diferent, un viatge musical i visual únic, amb una posada en escena minimalista, però alhora enèrgica i sensorialment harmònica i envolupant. En semblant entorn, Martí Perarnau IV i Zahara es perden en una nau en què, conjugant els universos digital i analògic, van pilotant per a reproduir les cançons del seu disc debut, _BCN626, juntament amb sons que van creant en el moment i que s'incorporen simultàniament a les cançons per a portar-les a destins de paratges únics i sorprenentment bells.