Cia. Júlia Godiño i Alexa Moya

Durada: 15 minuts cada passi (2 passis)

Picnic on the Moon és el "tableau vivant'' de dos individus al sud de França passant la tarda al parc, gaudint d'un pícnic sota el sol amb una suau brisa que acaricia els seus cabells. Què passaria si de cop i volta s'adonassin que el sol en realitat és una bombeta i que aquella agradable brisa prové d'un ventilador? Què passaria si fóssim els titelles d'un nin que juga innocentment? De quines maneres pot agafar vida aquesta imatge? Com seria fer un pícnic a la lluna?

A banda, ofereix una segona lectura partint de l'imaginari d'un món, un món diminut. Aquest món ha resultat la paròdia de com l'ésser humà ha acabat convertint-se en un titella buit que es mou regit per determinats prototips.

Coreografia i interpretació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens / Col·laboració amb: The Backyard Collective / Música: © La vie en rose, Édith Piaf ©; Non, je ne regrette rien, Édith Piaf; © La foule, Édith Piaf / Vestuari i escenografia: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens / Disseny d'il·luminació: Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens amb la col·laboració de Llorenç Parra / Fotografia: Machias Bosschaerts, Kurt Van der Elst i Rosor Llorens Garangou

Mou-te amb transport públic: línies 16 i 9 de l'EMT