Cia. Marcat Dance

Durada: 65 minuts

Anhelo és un desig intens i vehement. Un anhel ens lleva al matí, ens crea miratges de futur, ens dona raons per a continuar endavant. Els anhels son desitjos intensos i vehements, però que a vegades no són factibles ni realistes i és un gest solidari i col·lectiu que els altres ens ho facin saber.

Anhelo és una proposta coreogràfica que se centra en la sensació del desig humà convertint-la en dansa. Mario Bermúdez Gil parteix de la fragilitat d'unes cançons de bressol armènies per a recrear, mitjançant el seu cos, un llenguatge propi de moviment més enllà dels seus límits. Sis intèrprets anhelen tenir calma, submergint-se en un procés emocional que connecta la seva forta tècnica amb la cosa més humana. Els sis ballarins en constant desequilibri i perenne caiguda, confien sempre que l'altre impedeixi la seva caiguda, la seva desgràcia, com si enviassin missatges al públic.

Anhelo és un viatge sensorial amb ritmes musicals en temps i espai que sense dubte deixarà un record intens a l'atenció de l'espectador.

Direcció i coreografia: Mario Bermúdez / Assistent de coreografia i codirectora: Catherine Coury / Ballarins: Mario Bermúdez, Marilisa Gallicchio, David Eusse, Martina Cabrero, Javier de la Asunción, Violeta Wulff / Música original: Pablo Polo / Direcció tècnica: Mamen B. Gil