Tenc un grup o projecte musical en solitari, he enregistrat un disc, el tenc masteritzat i llest, i ara què? Com el puc presentar a l’exterior? Com ho faig per a arribar als mitjans, a promotors i a professionals diversos perquè l’escoltin?

Parlam amb Ángel Carmona (locutor de Radio 3), José Domingo (creador) i David Riu (mànager i promotor) per a poder donar resposta a alguns d’aquests temes. Preparar bé la nostra imatge (fotos promocionals, dossier artístic, enllaços), com fer arribar la nostra música a les emissores de ràdio i als mitjans digitals i de paper, com a conseguir entrevistes, com ens podem moure a les xarxes socials (tan important avui en dia).

Coneixerem com arriba tota la informació dels nous grups al programa Hoy empieza todo de Radio 3, podrem saber què és el més efectiu i què és el que val més no fer de la mà d’Àngel Carmona. També coneixerem en primera persona, com ha plantejat José Domingo la difusió i la promoció del seu darrer treball, i es que l’hem vist a tots els mitjans (inclòs amb Ángel Carmona a Radio 3). La visió de David Riu ens acostarà al treball d’un mànager d’artistes ja consolidats i reconeguts com Marky Ramone i com un promotor descobreix bandes poc conegudes per a incorporar-les als seus festivals. Tot en una sola conversa distesa i informal, on al final podràs fer les teves preguntes.

Un esdeveniment dirigit a tots els músics inscrits al Concurs POP-ROCK 2022 de l’Ajuntamnet de Palma, però també a mànagers, col·laboradors i altres músics o persones a les quals els puguin interessar aquests temes.