Inici del recorregut a les 18.30 h | A diferències d’altres anys i amb motiu de l’actual situació sanitària i per tal de reduir les aglomeracions els Reis d’Orient no arribaran en vaixell i la cavalcada començarà directament a l’alçada de l’Estació Marítima d’Eivissa i Formentera a l’avinguda Santa Eulària. Tampoc hi haurà aturada a Vara de Rey i el traçat s’allargarà fins al final de l’avinguda d’Ignasi Wallis

La cavalcada dels Reis d’Orient que tindrà lloc el dia 5 de gener a partir de les 18.30 hores, començarà a l’avinguda de Santa Eulària i recorrerà l’avinguda de Bartomeu Rosselló, avinguda d’Isidor Macabich, carrer del Pais Valencià, per sortir a l’avinguda d’Espanya i tornar a sortir i recórrer l’avinguda d’Ignasi Wallis.

Comptarà amb sis carrosses i amb un espectacle, en petit format, a càrrec d’Akrobati-k que acompanyarà la comitiva en el recorregut. No hi haurà llançament de caramels i no es comptarà amb la participació de les diferents acadèmies de dansa que habitualment participaven en el recorregut

Pel que fa als 1.500 quilos de caramels adquirits i que no es repartiran durant la cavalcada, es repartiran entre els diferents centres educatius de la ciutat per a que arribin als infants.

Es prega a la ciutadania que, durant la cavalcada, porti les mascaretes, mantingui la distància de seguretat i una vegada vista la cavalcada, no es desplaci a altres punts de la ciutat per vorer-la des d’altres carrers…

Els artistes que han realitzat els dissenys de les carrosses enguany han estat Streakka i Rodrigo, els motius de les carrosses dels reis són animals que simbolitzen i representen a cada un dels Reis d’Orient. Per la seva banda les tres carrosses temàtiques representen l’aire, l’aigua i la terra amb elements significatius i representatius de l’illa d’Eivissa.

D’altra banda durant el recorregut hi haurà monitors i voluntaris d’Eivissa per recordar a la ciutadania les mesures de seguretat que s’han de dur a terme com portar en tot moment la mascareta tapant correctament nas i boca.

Finalment, la Policia Local d’Eivissa en coordinació amb la Policia Nacional durà a terme un dispositiu per tal de garantir el bon funcionament de la cavalcada.