Estimats nins i nines, Ses Majestats els Reis d’Orient ja són ben aprop de Binissalem. Dimecres 5, després de dinar, estau ben atents, a les 16h Ses Majestats volaran pel nostre cel.

Enguany volien que els anàssim a rebre a l’aeròdrom, just quan baixassin de les avionetes, però ens han enviat a dir per un dels seus patges que per mor del COVID els esperem a ca nostra, al nostre carrer, al nostre barri, que no anem a la plaça de l’Església perquè enguany no hi faran aturada. Faran una bona volta pel poble perquè tots els poguem veure i enviar-los una besada, un poquet d’enfora.

La cavalcada començarà a circular a partir de les 18h seguint aquest itinerari: plaça des Rasquell, Bonaire, plaça de sa Quartera, plaça Església, Rectoria, plaça des Metge Borràs, Escola Graduada, cruïlla Sant Antoni-Alaró, plaça Constitució, Reg, Llorenç Moyà, Sac, Bonaire, Pontarró, Anselm Turmeda, Llorenç Villalonga, camí de s’Aigua.

Ses Majestats estan molt contents. Les nines i els nins de Binissalem han fet molta bonda. Han jugat, han llegit, han compartit, han fet esport, han anat a escola, han duit la mascareta posada, s’han posat gel a les mans i han respectat la distancia de seguretat sempre que ha estat necessari… Ben segur que arribaran molts de regals. Enguany, de carbó no en volem ni un trosset!!!

Melcior, Gaspar i Baltasar ja s’acosten! Preparau les sabatetes i la greixonera per poder posar menjar i aigua pels cavalls que arribaran cansats i carregats de regals!

Ses Majestats vos envien una besada molt forta. Vos estimen a tots i a totes.

Durant la Cavalcada no oblideu respectar la regla de les 3 EMES: METRES de distancia, MASCARETA I MANS netes.