Cançons per a Emma és un concert líric dedicat a n'Emma, una nina de 6 anys amb un somriure captivador que pateix la Síndrome d'Angelman.

La música cura, i això ho saben els seus pares i tots els familiars de nens amb aquesta malaltia.

La vinculació de la seva mare amb el Cor del Teatre Principal, i la simpatia, complicitat i suport que molts dels artistes convidats a les nostres temporades líriques han manifestat per al problema de la seva filla han fet possible aquest concert solidari.

Al concert ens acompanyaran alguns solistes que participen en la temporada d'òpera d’enguany, acompanyats al piano per Borja Mariño: Simon Orfila, Annalisa Stroppa, Marga Cloquell, Marta Bauzà, Carlos Daza, Natalia Salom i Antoni Aragón, entre altres ens oferiran un repertori líric molt variat que culminarà amb l’estrena de la composició de Mariño.

Borja Mariño va compondre un tríptic de cançons dedicades a Emma i a la seva mare, amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de la malaltia, que és prou desconeguda.

Tota la recaptació de l’acte serà donat a l’associació My Little Angel by Emma i FAST Spain, la filial de l’associació internacional de familiars amb malalts d’Angelman.

My Little Angel by Emma és l’associació que els seus pares varen fundar al no trobar ajuda en el moment del diagnòstic. Ara per ara, la visibilitat de la malaltia ha millorat i iniciatives com aquesta fan possible la investigació i faciliten una vida millor als nins i nines.

FAST es va fundar el 2008 amb una missió urgent: guarir la síndrome d'Angelman. Avui dia, amb operacions als Estats Units, Austràlia, Gran Bretanya, Canadà, Itàlia, França... És l'organització no governamental que més fons aporta a la investigació de la Síndrome d'Angelman.

En cas de no poder assistir-hi, podeu col·laborar fent una aportació com a FILA ZERO SOLIDÀRIA directament per "Bizum" al telèfon de l'associació: +34 615 78 70 84.