SAN SALVADOR (Occitània)

Molt probablement, afirmar que la polifonia occitana és el punt de partida d’aquest jove col·lectiu de sis veus i percussió que tenen com a objectiu explorar el folklore universal a partir de les arrels profundes de la tradició dels trobadors de la regió, és fer curt.

Sí, SAN SALVADOR és això, però també molt més: és una actitud valenta i enèrgica; és una màquina perfectament sincronitzada tant harmònicament com rítmica que enllaça dues o tres cançons seguides, sense descans, gairebé sense alè, injectant al públic una eufòria difícil de descriure.

En les seves composicions usen la llengua occitana com un instrument rítmic més, combinant poesia amb harmonies vocals hipnòtiques i patrons percussius canviants. Així, la seva recerca els du a qüestionar el mite de “l’herència inalterable”, explorant els límits entre tradició i creació.

San Salvador presenten un concert radicalment simple (sis veus, dos tambors, dotze mans i una pandereta) però amb una potència i intensitat més pròpies del hard rock o fins i tot –i perdonau l’atreviment– punk.

Avalats per una sòlida trajectòria professional que els ha duit a actuar a escenaris d’arreu d’Europa i dels Estats Units, varen ser elegits com la proposta més rellevant del Womex 2018, entre altres molts reconeixements.

NORMES COVID

· L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, tota l’estona.

· Per tal de poder realitzar possibles rastrejos, per a poder accedir al recinte es recollirà nom complet i telèfon de contacte a tots els assistents. No es permetrà l’entrada a qui no vulgui facilitar les seves dades.

· El consum de begudes i aliments només és permès a les zones delimitades a tal efecte.