CLAUDIO GABRIEL SANNA & RALL GRUP (l’Alguer / Catalunya)

El cantautor, compositor, activista cultural i component de l’extint grup musical Càlic, Claudio Gabriel Sanna, arriba acompanyat del seu transmediterrani Rall Grup per a presentar-nos el seu darrer treball discogràfic Mirau que sem anant i mirant, un viatge a través de les cançons més tavernàries de l’Alguer. Un repertori molt conegut entre la comunitat catalanoparlant de la ciutat sarda, però que mai abans havien estat editades en un àlbum.

Cançons irreverents, de befa, de bàlzigues (gloses), xistos (malnoms) i de “ciòccula” (gresca) que es cantaven a les tavernes, entre una tassa de vi i una altra, i on passaven revista –per a dir-ho d’alguna manera– a l’actualitat i personatges coneguts de l’Alguer, de la manera més irònica i satírica possible, i de d’autors diversos com Gaví Ballero, Pino Piras, Pasqual Gall, Agustí Demartis “l’ozio” dels Tuparamos de la Muralla o del contemporani Àngel Maresca.

Acompanyant Claudio Gabriel, el Rall Grup està format per Marc Serrats (veu i guitarra), Meritxell Gené (veu), Salvador Maltana (baix), Dario Pinna (viola i violí), Graziano Solinas (piano i acordió), Cidao Trindade (bateria) i Andreu Ubach (percussions).

NORMES COVID

· L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, tota l’estona.

· Per tal de poder realitzar possibles rastrejos, per a poder accedir al recinte es recollirà nom complet i telèfon de contacte a tots els assistents. No es permetrà l’entrada a qui no vulgui facilitar les seves dades.

· El consum de begudes i aliments només és permès a les zones delimitades a tal efecte.