MÚSICA NOSTRA. 40 ANYS (Mallorca)

Quaranta anys ja!

És un honor tenir MÚSICA NOSTRA una vegada més a l’escenari de Cançons de la Mediterrània i poder celebrar el seu quaranta aniversari en una vetlada que promet ser emocionalment intensa.

Sorgit l’any 1981, Música Nostra és el grup musical més important, influent i amb la trajectòria més dilatada del panorama de la música popular i tradicional mallorquina, i considerat com una peça clau en la recuperació, dignificació i popularització del ball de bot, consolidant el ball popular com un dels elements més participatius de la cultura mallorquina.

A més de la recuperació del repertori popular, el qual han enriquit amb l’aportació de temes de creació pròpia, han contribuït a la professionalització i dignificació de la música amb una aposta decidida per l’excel·lència musical i la combinació de la tradició amb un tractament instrumental i harmònic contemporani.

NORMES COVID

· L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, tota l’estona.

· Per tal de poder realitzar possibles rastrejos, per a poder accedir al recinte es recollirà nom complet i telèfon de contacte a tots els assistents. No es permetrà l’entrada a qui no vulgui facilitar les seves dades.

· El consum de begudes i aliments només és permès a les zones delimitades a tal efecte.