La seva col·lecció en aquesta passarel·la està inspirada en la icònica era de Woodstock, caracteritzada per la seva vibrant paleta de colors, vestits tie-dye, barrets i serrells en un ambient de pau, amor, música i llibertat.

Cada peça està elaborada a mà amb cura, capturant l'essència de l'època amb dissenys únics i autèntics.

El disseny d'Ikigai segueix els principis del slow-fashion, centrant-se en la qualitat, la durabilitat i la sostenibilitat, utilitzant materials d'alta qualitat amb el respecte al medi ambient en tot el procés de fabricació.

Su colección en este desfile está inspirada en la icónica era de Woodstock, caracterizada por su vibrante paleta de colores, vestidos tie-dye, sombreros y flecos en un ambiente de paz, amor, música y libertad.

Cada prenda está cuidadosamente elaborada a mano, capturando la esencia de la época con diseños únicos y auténticos.

El diseño de Ikigai sigue los principios del slow-fashion enfocándose en la calidad, la durabilidad y la sostenibilidad, utilizando materiales de alta calidad con el respeto del medio ambiente en todo el proceso de fabricación.

MARZIPOSA LINGERIE

La dissenyadora Marzia Rota presenta en aquesta edició dissenys inspirats en els colors de la Mare Terra.

Les seves peces són un homenatge als colors d'Eivissa i Formentera, font d’inspiració i de molta energia positiva.

Marziposa Lingerie és una proposta original que es renova a l'hora de complementar un look amb peces còmodes de vestir que s'adapten a qualsevol forma corporal i talla.

Una col·lecció feta a mà i amb amor.