ESPECTACLE DE CLAUSURA DEL FESTIVAL PALMADANSA 2021

Cia. Vero Cendoya

Durada: 60 minuts

Espectacle inclusiu i intergeneracional de dansa-teatre, fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en la dansa amb col·lectius amb diversitat funcional. Aquest treball ens explica una història real sobre el judici a Déu que va dur a terme Anatoli Lunacharski, punt de partida per a dialogar sobre la recerca de la pròpia identitat, les dinàmiques de poder i els mètodes de manipulació de masses.

La Rússia de principis del segle XX, després del triomf de la Revolució comunista, serveix d'inspiració per a crear un espai atemporal en el qual els set protagonistes es relacionen i ballen en un entorn que s'enfonsa sota els seus peus. Això sí, tot explicat sense perdre l'humor i la poètica, segells de la companyia.

Idea i direcció: Vero Cendoya / Dramatúrgia: Israel Solà, Vero Cendoya / Interpretació: Natalia d'Annunzio, Linn Johansson, Laia Martí Santiago, Jem Prenafeta, Carlos Fernández, Hansel Nezza, Anna Barrachina o Vero Cendoya / Composició musical: Adele Madau / Disseny d'il·luminació: Cube.bz / Espai sonor: David Solans / Figurinisme: Pau Aulí / Assistència de direcció: Laura Alcalá / Assistència de vestuari: Oriol Corral / Coreografia de gimnàstica rítmica: Isabel Tapias / Fotografia: Kiku Piñol / Assistència de fotografia: Dani Pujalte