La Companyia de teatre Pedro Cañestro presenta l'obra musical "Balada de la Garsa Vella" de Bernat Joan. Dirigida per Àngels Martínez · Entrades a www.tomaticket.es

Na Laura i Na Dàlia (una antiga contorsionista i una vella cupletista, ambdues retirades fa molt de temps), na Rosa (actriu retirada), i n'Enric (actor amateur també retirat, actualment rendista) són convocats per Jaume Prunaseca, de nom artístic Romeu, antic actor d'èxit. Acompanyats per un enigmàtic pallasso i un pianista aniran desgranant una festa en honor de Romeu, auspiciada per ell mateix. Cadascú mirarà de donar el millor de si mateix sobre l'escena, amb un resultat incert.

Mentrestant, la Mort anirà sotjant tot l'esdeveniment, a l'espera de caçar alguna presa. La seua presència no impedirà ni la plena realització de la festa, un gir inesperat en el guió inicial.

"Balada de la Garsa Vella" pretén ser una celebració de la vida a través de les arts escèniques. Vida i teatre, teatre i música, música i moviment, moviment i esperit es barregen voluptuosament dalt l'escenari, per involucrar l’espectador en un espectacle participatiu i que aquest acompanyi els actors i les actrius, tot fent que alhora puguin gaudir conjuntament de l’espectacle.