Aürt és una paraula catalana en desús, significa xoc, impacte. Nosaltres interpretem Aürt com un xoc amb la realitat. Per aquesta raó, Aürt des del minut u es proposa sorprendre el públic i generar una reflexió lliure entorn del que es viu i es veu en directe.

Quan el públic arriba al teatre, aquest és acollit per un univers de pipes, un remolí de filferro, el soroll d'una pedra i molts de secrets que conjuntament donen la benvinguda al públic a un món on la lògica racional es veu alterada a través de la imaginació.

A partir d'aquí es comença a desenvolupar un espectacle on tots els elements presents van adquirint vida i transformant-se, portant els artistes en escena a fer acrobàcies, a ballar, a contar-nos històries i a cercar l'amor que s'acaba trobant, en un vol aeri embogit per la música en directe.

D'aquesta manera, Aürt ens transporta a diferents universos units per un fil dramatúrgic.

El circ contemporani, l'absurd, la poesia i la comèdia són el mitjà de comunicació dels artistes que porten aquesta gamberrada poètica a l'escenari.

Entre les disciplines de circ que s'hi podran veure es troben els equilibris en parella, la manipulació d'objectes i les acrobàcies aèries.

Direcció

Jordi Aspa

Intèrprets

Antonio Rosselló, Coloma Roig

Il·luminació

Quico Gutiérrez

Vestuari

Ruth Delgado

Composició musical i espai sonor

Joana Gomila

Cap tècnic

JuanRo Campos

Producció executiva

Coloma Roig - Cia des-equilibrats