Autors: Jordi Sánchez y Pep Anton Gómez · Direcció: Pep Anton Gómez · Intèrprets: Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla, Ángel Pardo · Producció executiva: Pentación Espectáculos · Gènere: Comèdia · Entrades: 20 euros anticipada i 22 euros en taquilla el mateix dia de la funció · Venda d'entrades a www.eivissa.es

A Manolo li fan el buit en el treball. O això pensa ell. I la seva dona, Loli, farta de veure-ho deprimit i plorant per les cantonades, ho té clar. Això no pot continuar així. Alguna cosa caldrà fer.

Pepe i Diana, íntims de Manolo i Loli, no donen crèdit als seus ulls. La mare de Pepe acaba de tornar d'un viatge de l'IMSERSO. Però acompanyada. Per un rus. De 25 anys. I el que vol el rus no el dubta ningú: plomar a la mare. I, de pas, a Pepe, el fill. I a la nora, Diana. O això pensen ells. I Pepe i Diana ho tenen clar. Això no pot ser. Alguna cosa caldrà fer.

I Pepe, i Diana, i Loli i Manolo una nit queden per a sopar. I, entre plat i plat, sorgeix la idea. "Estranys en un tren". Perquè alguna cosa caldrà fer. "I vosaltres us ocupeu dels caps de Manolo i nosaltres del vostre rus."

I així, com qui no vol la cosa, apareixen totes les ràbies, i totes les pors, i totes les misèries. I posen en marxa el mecanisme infernal. Convoquen al diable, sí. Desperten a la bèstia que tots portem dins. I, una vegada desperta, a veure qui la per a. Perquè aquí, ASSASSINS TOTS. O si no, que tiri la primera pedra qui no hagi tingut alguna vegada guanyes de matar a algú... Ningú, veritat?

Doncs això, ASSASSINS TOTS.

Perquè alguna cosa caldrà fer.

Una comèdia, per cert.