Modalitat solos de dansa ART JOVE

MEMÒRIA, d'Úrsula Urgelés (primer premi)

"A partir d'una frase de moviment antiga que sense un vídeo semblava que mai hauria pogut recordar, amb el solo de Memòria experiment sobre aquesta distorsió que suposa el temps en les nostres vivències."

Coreografia i interpretació: Úrsula Urgelés

SOD'S LOW, de Maria del Mar Pérez (segon premi)

Un cos que es desenvolupa a través del moviment i que viatja per l'espai i el temps contant una història futurista on apareixen records de vides passades que pertanyen a dimensions paral·leles.

Interpretació i idea: Maria del Mar Pérez

EL NO DRAMA DE LA RUPTURA AMB NA JOANA MARIA, d'Alícia Rechac (tercer premi)

Una qüestió de cossos presents i cossos que es varen deixar anar, una cosa del quotidià i de l'abstracte, d'expressions contradictòries. Una peça tragicòmica sobre el dol: les fases particulars de na M. Antònia.

Intèrpret i autora: Alícia Rechac (Bleda Insípida Circ) / Coach escènic: Atic H Deba / Mirada de moviment: Milki Lee / Projecte escenogràfic i estructures: Las Hijas de Fuller / Text original: Els Pets, Javier Barandiarán, Laura Marín i Alícia Rechac

Modalitat de Joves Coreògrafs ART JOVE

CO-IN, Cia. GLA

Guanyar o perdre, llançar la moneda, apostar tot a una sola cara. Perdre l'orgull, deixar(-se) guanyar. Dues indivídues que juguen per a guanyar o perdre tot dins el seu petit ring de combat.

Direcció: Lorena Faus / Creació: Cia. GLA / Intèrprets : Aina Aulí i Gypsy Nel·lo Peeters / Espai: Cia. GLA / Confecció de vestuari: Joana Nadal