Aires Formenterencs es constitueix com a grup a Formentera el març de 1989 i el formen fins avui: Bartomeu Joan Escandell "Xumeu" (veu, guitarra acústica, flauta i tambor), Francesc Ferrer Serra "Xico" (veu i guitarra espanyola) i Santiago Marí Escandell "Santi" (veu, llaüt i castanyoles).

La seva música és netament mediterrània i parteix de la base instrumental, musical i literària tradicional de les Pitiüses. Els elements inspiradors del seu repertori són els naturals de la seva illa: la mar, la sal, la terra, la gent, etc. A partir dels instruments tradicionals, com les castanyoles, el tambor, la flauta i l'espasí, fusionats amb altres de més moderns, han forjat un so personal.

Participen de nou a Cançons de la Mediterrània per a presentar-nos el seu darrer treball discogràfic, Mar entre Terres, acompanyats de Miquel Brunet, Pau Mas i Eduard Riera.

..........................

OBSERVACIONS

Entrada lliure amb invitació - Cabuda limitada

· Només es poden retirar 2 INVITACIONS PER PERSONA.

· Assegurau-vos de dur les entrades impreses o descarregades al vostre telèfon mòbil.

· Per tal d'assegurar un accés esglaonat al recinte, hem establert dues franges d'entrada: de 20.30 a 21 h. i de 21 a 21.30 h.

· Respectau l'horari de l'entrada de la invitació que heu escollit. Per evitar aglomeracions a l'entrada de l'activitat, es recomana assistir amb prou temps d'antel·lació

· L'accés al recinte s'efectuarà per l'Avinguda d'Antoni Maura / Passeig de Baix Murada

· Pel be de tots, es prega observar les mesures de seguretat vigents establertes per les autoritats sanitàries: distància interpersonal de 1'5 metres i ús de la mascareta quan aquesta distància no sigui possible. L'ús de mascareta és obligatori en tot moment, fins a ocupar el seu seient.

· Pregam que faceu cas de les indicacions del personal responsable de l'activitat