28 de abril de 2020
28.04.2020
Diario de Mallorca
Els + essencials: crisi del coronavirus
Margalida Lluïsa Llull Timoner: Treballadora familiar dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor

"El pitjor és veure persones que fins ara tenien una feina i uns ingressos que ara demanen ajuda per poder menjar"

28.04.2020 | 17:15
Margalida Lluïsa Llull Timoner, treballadora familiar dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor

El meu dia a dia, d'ençà de la crisi sanitària i la declaració de l'estat d'alarma conseqüent, ha canviat molt perquè abans visitava els domicilis per assistir persones dependents i, actualment, a causa de les circumstàncies en què es troba la població, estic fent feina al banc d'aliments. De fet, hi ha hagut un augment molt gran de famílies necessitades d'aliments.

Per a mi, el pitjor d'aquesta situació és veure persones, que fins fa poc tenien una feina i uns ingressos, que ara demanen ajuda per poder menjar. Allò que em conhorta és la satisfacció de poder ajudar aquestes famílies, en les quals hi sol haver infants i gent major.

M'agradaria ser optimista pel futur que vendrà, però crec que aquesta situació s'allargarà, hi haurà ressaca molt de temps, molts de comerços quedaran pel camí i també hi haurà molta de gent que en patirà la manca d'ocupació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

METEOROLOGÍA

El Tiempo

El tiempo en Mallorca

Conoce la previsión meteorológica de las principales ciudades de la Mallorca, de España, de Europa y del mundo. Busca el tiempo en tu ciudad.