28 de abril de 2020
28.04.2020
Diario de Mallorca
Els + essencials: crisi del coronavirus
Pablo Ramón Guerrero: Conductor del camió de recollida selectiva de Calvià 2000

"Feim feina amb moltes proteccions, equipats amb EPI i esprais desinfectants"

28.04.2020 | 17:05
Pablo Ramón Guerrero, conductor del camió de recollida selectiva de Calvià 2000.

Amb la situació actual és complicat compaginar el treball i l'arribada a casa, amb el dubte de si ens hem contagiat. Tanta sort que a Calvià 2000 estam molt protegits, amb equips de seguretat individual (EPI) i esprais desinfectants, com també altres mesures d'higiene. La pitjor part d'aquesta situació és no poder tenir el contacte que era habitual a la feina i no poder fer activitats a l'aire lliure durant els dies de descans, ja que a la meva esposa i a mi ens agrada molt passejar per la muntanya amb més gent.

Tot i això, un dels aspectes positius d'aquesta crisi de la Covid-19 és que la conducció del camió és més relaxada perquè hi ha molt poc trànsit. Una altra qüestió a remarcar és l'estricte compliment del confinament, en termes generals, per part de la gent.
Pens que en un futur, la crisi de la Covid-19 ens afectarà en qüestions personals, com la distància de seguretat, ja que som una societat que es caracteritza per abraçar-se i besar-se. En l'àmbit econòmic de Mallorca, crec que ens afectarà molt per les repercussions que aquesta malaltia té en el turisme.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

METEOROLOGÍA

El Tiempo

El tiempo en Mallorca

Conoce la previsión meteorológica de las principales ciudades de la Mallorca, de España, de Europa y del mundo. Busca el tiempo en tu ciudad.