La família Moyà va començar l’aventura en el món dels licors l’any 1890, amb l’obertura de la fàbrica d’Artà, a Mallorca. Des d’aleshores, la família és reconeguda i valorada per l’alta qualitat dels seus licors, sempre elaborats artesanalment.

Els productes Moyà són molt variats: a part de fabricar productes de denominació geogràfica com les herbes o el palo, també són fabricants d’altres licors com l’anís sec d’Artà i tot tipus de licors dedicats al món de l’hoteleria; tots aquests apreciats, no sols a les Illes Balears, sinó també arreu de la Unió Europea (UE).

Elaboren els seus productes talment com es feia en els seus orígens: amb ingredients autòctons i seguint la professionalitat dels mestres artesans; per això, Licors Moyà continua fabricant delícies de la gastronomia mallorquina. Actualment regenten l'empresa la tercera i la quarta generació de la família.

Pel que fa a la fabricació de productes, amb dos mestres artesans al capdavant, s'encarreguen de generar cada any milers de litres de les seves prestigioses begudes espirituoses, que es distribueixen majoritàriament per l'illa de Mallorca i també a la UE, concretament a Alemanya, on s'exporta el mescladís de matances, licor molt apreciat per tota la gent germana.

A part dels licors artesanals d’elaboració pròpia, Licors Moyà s’ha fet un lloc important en la distribució de vins i licors a les empreses de restauració mallorquines. Avui dia, Licors Moyà també és distribuïdor oficial de grans marques internacionals i es troba en un gran procés de modernització i expansió.

*Més informació:

Licors Moyà

c/ 31 de Març, 11. Artà

Tel. 971 83 60 38 - 971 83 62 07

www.moya.es