Per atendre les necessitats dels veïns i veïnades l’Ajuntament continuarà amb les seves inversions en infraestructures i equipaments d’uns 600.000 euros per dos anys i les ajudes per a la revitalització econòmica 60.000 euros. 

Com definiria la seva gestió municipal a la resta de la legislatura marcada per la pandèmia?

La nostra voluntat és atendre la necessitat dels veïnats i veïnades. Amb la crisi s’ha demostrat que som l’administració de referència, a la qual acudim en primera instància per solucionar els nostres problemes. 

Es faran millores a les infraestructures i els equipaments municipals?

Sí, algunes estan en fase de projecte i a punt d’executar-se com la plaça de la Vila, els pàrquings dels Molins i des Fossaret, el cementiri i la construcció de quartos de bany a Can Garau i al Casal de Gent Gran. També iniciarem l’asfaltatge d’alguns carrers i una reforma integral del parc infantil. Tenim en fase de projecte l’extensió de la xarxa d’aigua potable a Cascanar i a Jornets. A llarg termini està la ronda de circumval·lació i el camp de futbol.

Quina inversió destinaran a aquests projectes?

Es preveu una inversió per dos anys d’uns 600.000 euros (bona part subvencionats pel Consell i el Govern).

Aquesta crisi ha colpejat l’economia. Quines mesures aplicaran per la revitalització econòmica del poble?

L’any 2020 vàrem destinar uns 20.000 euros per subvencions a autònoms i petites empreses. El 2021, injectarem, juntament amb Govern i Consell, uns 60.000 euros. 

Reforçaran els serveis socials amb aquesta crisi sociosanitària?

Seguim amb el mateix equip però estem sempre atents a les necessitats del municipi. 

Quins projectes destinaran a la joventut i la gent gran?

Moltes de les activitats s’han vist aturades. Hem mantingut el contacte amb ells programant activitats telemàticament. La nostra intenció és reobrir el Casal quan puguem. Quant a la gent gran, el local de la tercera edat continua tancat però seguim atents a les seves necessitats a través del Serveis Socials i de tota la xarxa social del poble.