Un total de 1.313 infants de les Balears en situació de pobresa rebran aquest Nadal el seu regal desitjat gràcies a la iniciativa solidària ‘L’Arbre dels Somnis’, promoguda per CaixaBank.

Es tracta d’un projecte organitzat en col·laboració amb el programa CaixaProinfància de la Fundació La Caixa, el programa de Voluntariat de CaixaBank i més de 400 entitats de totes les comunitats autònomes. L’edició 2020 s’ha iniciat amb la preparació dels enviaments dels regals, aportats per clients i empleats de CaixaBank.

Aquests regals arribaran a organitzacions especialitzades en la lluita contra la pobresa infantil com Creu Roja, Càritas o Save the Children, serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d’àmbit local, que s’encarregaran de lliurar els regals als destinataris finals. A les Balears, ‘L’Arbre dels Somnis’ s’ha organitzat en col·laboració amb 18 entitats socials de les Illes i empreses privades com Sampol Enginyeria i el RCD Mallorca, que han col·locat arbres a les seves oficines.

En el context de la crisi per la covid-19, aquesta edició ha estat la primera que s’ha dut a terme en totes les oficines de CaixaBank, més de 4.000 a tot Espanya.

L’objectiu principal de la campanya, com han recordat des de l’entitat, «és fer possible el desig de nins i nines que difícilment tindran per Nadal el regal que volen pels escassos recursos econòmics de la seva família».

Durant les darreres tres setmanes, la xarxa de CaixaBank ha coordinat l’assignació de les cartes escrites pels infants beneficiaris, en què hi demanen els seus desitjos, a les persones interessades a col·laborar amb la iniciativa, i ha custodiat els paquets a mesura que aquests han arribat a les oficines.

Aquesta iniciativa solidària podrà aconseguir el seu objectiu de contribuir que 25.000 de nins i nines en situació de vulnerabilitat de tot Espanya puguin tenir el regal que volen per Nadal.