Des de fa més de tres segles, Can Joan de s’Aigo és tot un referent per a tothom que vol berenar o fer una pausa a molt bon preu. És un negoci emblemàtic obert l’any 1700 on hi podeu assaborir des d’una bona tassa de xocolata calenta amb ensaïmada, fins a un gelat artesà o un deliciós bocí de coca de quarto, com també cocarrois, panades i crespells, rubiols, coques salades, i coques de patata, uns productes d’elaboració pròpia. 

El secret del seu èxit és el bon tracte al client i l’aposta continuada per oferir un producte artesanal i exquisit. Per això, tot i la crisi de la covid, els seus clients hi continuen fidels. Saben que des que varen tornar a obrir les portes el passat mes de juny, a Can Joan de s’Aigo varen implantar mesures higièniques i de seguretat per continuar oferint el mateix servei i la mateixa qualitat de sempre.

Servei per endur-se’n

Com que l’aforament dels locals ara és més reduït, Can Joan de s’Aigo ha apostat per reforçar el servei per endur-se’n. Ara, podeu assaborir els productes de sempre, ja siguin pastes i quemullars com també gelats i begudes calentes amb totes les comoditats de casa vostra.

Can Joan de s'Aigo

C/ Del Barrio de Santa Maria del Sepulcre, 5 | 971 725 760

Carrer del Sindicat, 74 | 971 106 555

Carrer Can Sanç, 10 | 971 710 759

www.canjoandesaigo.com