A l'Eroski del carrer Aragó 206, Eroski i Mater han organitzat un show cooking protagonitzat pels ous frescos i ecològics Mater, un producte local que produeix aquesta entitat a la seva finca Can Boqueta d'Inca.

El show cooking ha estat a càrrec d'alumnes del programa de Formació Dual de Mater, els quals han cuinat per als assistent tres receptes amb aquests ous i altres productes locals: truita de sobrassada, truita de patata i remenat de xampinyons.

Fruit de l'acord signat entre Eroski i Mater, aquesta cadena de supermercats distribuirà a Balears la major part de la producció dels ous que comercialitza l'organització, que abasta al voltant de 500.000 unitats cada any.

Es tracta d'un producte genuí, procedent de gallines a lloure i que compta amb la certificació del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE). Un producte local de qualitat excel·lent que fa possible la creació de llocs de treball protegit- a través del Centre Especial d'Ocupació de Mater- perquè les persones amb diversitat funcional puguin guanyar autonomia i aprenguin a desenvolupar-se en el mercat laboral.

Juana Manresa, responsable de Relacions Institucionals d'Eroski Balears, ha destacat la importància de la tasca de formació, inserció i acompanyament que realitza Mater amb les persones amb diversitat funcional i la seva satisfacció per poder distribuir un producte local amb tants de valors afegits. 

Bàrbara Mestre, directora general de Mater, ha agraït, una vegada més, la gran implicació d'Eroski i ha recordat que els ous de l'entitat "sorgeixen de la vocació de servei de Mater a les persones amb diversitat funcional i del compromís ètic de l'organització amb valors com la solidaritat, la dignitat humana i la feina responsable".    

Han participat

  • Bàrbara Mestre, directora general de Mater.
  • Juana Manresa, responsable de Relacions Institucionals d'Eroski Balears.
  • Pilar Ortiz, directora del SOIB (Servei d'Ocupació de les Illes Balears).
  • Jaume Tortella, vicepresident primer de l'IMAS.
  • Andreu Palou, president del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca. 
  • 9 alumnes del programa de Formació Dual de Mater.
  • Productors locals, proveïdors i clients/es d'Eroski a Balears.