L’Orquestra Simfònica Illes Balears, seguint el cicle #SonamPerTu, oferirà aquesta setmana concerts a l’església d’Esporles i al Castell de Bellver. El públic podrà gaudir de programacions amb obres de Mozart, Schubert, Haydn i Fauré, entre d’altres.

El dijous, dia 10 de setembre, a les 20.30h, un quartet de corda compost per Christine Schedukat (violí); Maria Luisa Payeras (violí); Junko Kuroki (viola) i Ella Mikhaylenko (violoncel) interpretarà un concert a l’església d’Esporles. El programa es compon per obres com Divertimento en fa major K.138, de W.A. Mozart; Quartet Op. 76-4 en si bemoll major “La sortida del sol”, de F.J. Haydn, i el Quartet d.173 en sol menor, de F. Schubert. La reserva d’entrades és pot fer a través del telèfon 971610002 (Ajuntament d’Esporles).

L'endemà, al Castell de Bellver a les 21:30 el públic podrà gaudir de l’Octet en fa major D.803, de F. Schubert. Nina Heidenreich, Paula Marqués, Luis Oliver, Felipe Temes, Martin Gregg, Eduardo Bernabeu, Gerard Beltran i Nigel Carter interpretaran una de les obres mes famoses del compositor austríac.

La setmana finalitzarà amb el “Nonet” Op.7 de G. Onslow; Nonet núm. 2, de B. Martinu, i Pavane Op. 50, de G. Fauré, el dissabte dia 12 a les 21:30 també al Castell de Bellver. Estela Corcoles, Carlos Fortea, Sílvia Insa, José Fortea, Josep Sanchís, Marc Nogués, Francesc Garcia, Paula Martos i M.Mar Rodríguez seran els protagonistes de la nit.

Les entrades per a les actuacions al Castell de Bellver ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la web: www.simfonicadebalears.com

Higiene i seguretat

L'aforament dels tres concerts serà limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols d'higiene i de seguretat establerts. Els accessos als espais de concert comptaran amb senyalització per indicar la distància que s'ha de mantenir i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic als assistents. L'ús de mascareta serà obligatori.