­Fa 75 anys que la família Crespí es dedica a l'encisador i aromàtic univers de les espècies fins a convertir-se en una marca de referència i de qualitat que ha evolucionat cap a la sostenibilitat, la diversitat i la recuperació de la producció local.Cultiu ecològic i local

Especias Crespí conrea en ecològic 20 cultius diferents, com pebrers de Caiena, tomatigueres, herbes aromàtiques (romaní, lavanda, farigola, sajolida, estragó, etc.), ciurons, mostassa, a més del pebre autòcton Tap de Quartí.Diversitat d'espècies

El resultat és un món d'olors i sensacions que elaboren a partir de les espècies de producció local, que deshidraten i molen ells mateixos, amb espècies pures de producció ecològica d'arreu del món, amb les quals elaboren 5 curris vegetals diferents, ras-alhanut, cajun per a fajitas, cafè de parís..., a més de tota la línia d'espècies del món i els productes per potenciar el sabor dels plats de forma 100% natural, que ara presenten amb segell ecològic i amb produtes i cultiu local.

Sostenibilitat

També han adaptat els envasos a un format sostenible, amb film biodegradable i amb paquets sense plàstic, 100% sostenibles.

També han aposatat per fer capses amb menys pes de manera que el producte es manté més fresc i manté l'aroma més temps.

Aquest respecte pel medi ambient també es veu al camp, on usen plàstic biodegradables en el conreu de manera que, d'una banda redueixen el consum d'aigua en el reg i, d'altra banda, es descompon a la terra, sense contaminar ni escampar plástic a través de l'aire.

Més informació i productes a: www.especiascrespi.com