Endesa ha col·laborat en la Jornada d’Ocupació Juvenil a la Cambra de Comerç de Mallorca que s’ha celebrat aquest mes d’octubre. Julie Salgado, directora de Relacions Institucionals d’Endesa a Balears, ha entregat un ordinador portàtil a Sebastià Bisquerra, un dels joves participants de la fira. La fira ha estat realitzada pel Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i té com a objectiu augmentar la probabilitat d’ocupació dels joves amb xerrades, tallers, taules informatives i posar en contacte els joves amb les empreses de les Illes Balears.

Aquesta iniciativa ha estat cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil dins el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020. Durant la jornada, hi ha hagut dues aules diferenciades. A la primera, s’han fet xerrades relacionades amb el sector de la construcció, el de transport, el de l’hostaleria i el del

comerç i serveis. A l’altra, s’ha fet formació als joves per a que estiguin més ben preparats en el món laboral. Entre les activitats que s’han organitzat, destaca la simulació d’entrevistes de treball.

Endesa es preocupa per fomentar l’ocupació dels joves formant-los professionalment a un ambient vibrant i dinàmic en el que s’integren els nostres valors i la cultura. A més, es facilita un entorn de treball basat en la confiança i el compromís mutu. Per això, és important confiar en els joves per a que puguin desenvolupar la seva carrera a una empresa multinacional on puguin aprendre i compartir en un sector d’innovació tecnològica i de desenvolupament.