El seu talent culinari al restaurant que duu el seu nom, ubicat a l´Hotel Predi de Son Jaumell de Capdepera, ha estat guardonat amb una estrella Michelín.

Andreu Genestra (1983, Inca) ha preparat un vespre molt especial al restaurant que també gestiona, Aromata, per a la nova edició de la Nit de l´Art, que se celebra avui vespre a Palma.

-Què tenen en comú la gastronomia i l'art?

-Les dues es poden identificar com un signe identificatiu de la societat; és a dir, que ens identifica allà on anam, i posa de manifest la nostra cultura i manera de ser.

-Avui Aromata serà un dels escenaris de la Nit de l'Art. Què hi trobarem?

-Dins el Centre Cultural Sa Nostra hi trobarem una exposició d'obres de la Fundació que es veurà recolzada per l'oferta de tapes, música i moda per part de la firma mallorquina Rock Beach.

-...

-Hi haurà els dos espais en què la gent podrà gaudir de les tapes que oferirem, fetes amb productes de luxe com són el porc negre de Can Company i les Espècies Crespí, encara que els oferirem a preus populars.

-l bon vi també hi serà present?

-Tendrem vi i, sobretot, unes barres en les qual servirem un còctel especial per a l'ocasió: el pisco sauer de tap de cortí.

- Aromata és...

-Un espai on es cuina amb arrels mallorquines i tocs d'arreu del món per poder oferir als nostres clients una varietat dia a dia.

-Per què cuina Andreu Genestra?

-Perquè és el que cada dia hem fa feliç i consider que m´aporta una motivació diària ja que mai no t´atures d'aprendre dins el món de la cuina, sempre hi haurà qualque banda del món que cuinaran un aliment que mai no haurem tastat.

-I per a qui cuina?

-Per a tothom que aprecii que la cuina és un ofici dur que comporta tendresa.

-Què ofereix a Aromata diàriament?

-Una oferta de dos menús que canviam setmanalment i en els quals utilizam el producte més fresc de temporada. Al vespre, el restaurant es vesteix amb elegància per oferir una cuina més acurada amb un servei a taula més atent, on el més important és que el client pugui tenir la millor oferta qualitat-preu.

-La mar tampoc l'atura i ofereix un servei de càtering per a vaixells, en què consisteix?

-És una proposta per acostar la nostra oferta culinària a totes les embarcacions que estiguin als ports de palma, Portals Nous o Port Adriano i demandin aquest servei a les botigues d´El Corte Inglés. Amb un temps molt reduït, el client pot gaudir d'una oferta gastronòmica de qualitat dins la seva embarcació amb total comoditat.

-Un desig per a la Nit de l'Art que se celebra avui vespre?

-Que tothom pugui fruir de Palma com es mereix i que puguem ser conscients que tenim molt per oferir i gaudir dins aquesta ciutat que dins aquests temps ha recobrat més vida que mai.