Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cap a la Gran Coalició

Finalment, la ciutadania ha enviat un missatge: celebrar unes segones eleccions legislatives en menys de mig any ha estat un abús. De confiança i de poder. Per tant,ha castigat els dos principals responsables: PSOE i Ciutadans. També Podemos. A la privada,quan un CEO du a la pèrdua de lideratge sectorial, és despedit. Veurem què passa amb Iglesias, Sánchez i Rivera.

Haurà estat una irresponsabilitat emprar temps i diners públics per a certificar una altra situació de bloqueig. Els dos partits majoritaris han d'entendre que a no ser que acordin una "gran coalició", la formació d'un govern estable sembla una utopia amb els resultats d'aquesta nit.

Pel bé del país. Estan en joc iniciar polítiques efectives de creació de riquesa. També com retallar els sis mil milions d'euros en ajustaments que reclama la Unió Europea en recent informe. El silenci dels candidats sobre la qüestió ha estat notable. I és que cap d'ells ha reconegut obertament que el que està en joc no és qui serà el nou president. Sinó com s'ha de pagar el deute. Que no és exactament el mateix.

Compartir el artículo

stats