Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

CONCURS

Segona activitat del segon trimestre d'Amuse-toi en Français

Alumnes de 2n d'ESO de l'IES Santa Maria d'Eivissa, guanyadors del primer trimestre.

Publicam avui la segona activitat del segon trimestre del concurs 'Amuse-toi en Français', impulsat per Santillana Illes Balears i Diari de l'Escola, destinat a motivar l'aprenentatge de la llengua francesa entre els escolars de Mallorca.

Cada trimestre es publicaran dues activitats. La primera d'aquest trimestre es va publicar el passat 5 de febrer

BASES DEL CONCURS

1. El concurs en qüestió té com a objectiu motivar l'aprenentatge i la dinamització de la llengua francesa a les Illes Balears. A partir de les distintes proves que proposam en el Diari de l'Escola de Diario de Mallorca, el grup classe, juntament amb el/la professor/a implicat/da, ens enviarà les respostes per correu electrònic idiomassantillana.ib@gmail.com

2. Per a cada trimestre es proposaran dues proves, dels centres que participin en les dues, sortirà un guanyador que rebrà un regal pels alumnes i un pel professor/a.

3. Premis per alumnes i professorat:

— 1 bateria externa portàtil per a mòbils i dispositius digitals per a cada alumne de la classe guanyadora.

— 1 val de 20 euros per al professor/a i lot de materials didàctics.

4. Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu electrònic: idiomassantillana.ib@gmail.com

o telefonant al: 971 760 882

5. La data límit per enviar les respostes es publicarà al Diari de l'Escola i s'informarà per correu electrònic als centres interessats. Aquest trimestre és dia 20 de març. El concurs tendrà una nova convocatòria en el tercer trimestre.

6. Les respostes de les proves s'han d'enviar a idiomassantillana.ib@gmail.com informant del nom del centre, nom de professor/a i del curs que participa.

7. El centre guanyador apareixerà al Diari de l'Escola i també s'informarà personalment per correu electrònic.

Compartir el artículo

stats