Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'Obra Cultural convoca el segon premi literari Sambori

La convocatòria és oberta a tots els centres educatius i els treballs es poden enviar fins dia 19 d'abril

L'Obra Cultural Balear ha convocat el II Premi Sambori OCB, el certamen escolar de narrativa que té per objectiu promoure l'ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats.

Les narracions que es treballaran als centres hauran de ser individuals, originals i escrites en català. El tema serà lliure i tendrà una extensió d'entre mitja i dues pàgines a primària, una i tres a secundaria i d'entre una i quatre a secundària. S'utilitzarà el format de lletra Arial 12 i l'interlineat 1,5 a totes les categories.

S'atorgaran un màxim de 18 premis; fins a tres a cada una de les sis categories següents: 1r/2n, 3r/4t i 5è/6è (primària); 1r/2n i 3r/4t (ESO) i batxillerat/cicles formatius. El professorat del centre seleccionarà, com a màxim, tres treballs de cada categoria i no aniran signats. S'enviaran en document de text (format Word o Office) a l'OCB fins al 19 d'abril (el web indica l'enllaç i les bases completes).

Els noms dels guanyadors i finalistes es faran conèixer durant la festa de lliurament dels premis Sambori OCB 2020 que se celebrarà a la segona quinzena de maig. Tots els treballs finalistes rebran un diploma, un guardó i un lot de llibres o material escolar. El primer premi de cada categoria consistirà en una estada de dos dies a Port Aventura on podran anar el guardonat i dos acompa-nyants.

Per a més informació, escriviu a sambori@ocb.cat.

Compartir el artículo

stats