El CEIP Vialfàs, any rere any, treballa per millorar la salut dels seus alumnes promocionant-los una dieta saludable. Durant el mes de maig, els escolars del centre realitzaran tallers per fer plats o begudes combinades amb fruites.
La fruita moltes vegades no resulta atractiva per als infants i a través d´aquests tallers es pretén oferir una cara més divertida i motivadora. És important fer-los entendre que la fruita conté vitamines i fibra i, a més, sucres naturals que la fan una substituta perfecta de dolços menys saludables. A més, el centre també ha repartit iogurts naturals als seus alumnes promovent així la ingesta de làctics sense sucres afegits.
Durant aquest curs escolar s´han realitzat diferents activitats per promoure hàbits saludables entre els infants. Les activitats programades inclouen tota la comunitat educativa.
S´han realitzat sortides per fomentar la pràctica de l´esport a la natura (finca de Galatzó), tallers de berenars saludables amb sucs naturals i fruits secs, s´ha participat en el repartiment de fruita que promociona FOGAIBA, s´ha visitat el restaurant ´Es Ginebró´ (Inca) per fer tallers de menjar vegetarià i ecològic, s´han fet xerrades d´higiene postural amb fisioterapèutes, s´han fet tallers de cuina saludable amb Maria Antònia Puigrós, tallers de salut emocional, s´han visitat supermercats per treballar la sostenibilitat, s´ha realitzat una diada de jocs populars amb berenada saludable inclosa, s´han duit a terme tallers d´higiene bucal i tallers de primers auxilis, s´han organitzat tallers de cuina per a famílies...
El resum de totes aquestes iniciatives el podeu trobar a la web sapoblasaludable.blogspot.com.