Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CEIP Vialfàs promou una dieta saludable

Durant el mes de maig, els escolars d´aquest centre de sa Pobla faran realitzaran tallers per fer plats o begudes amb fruites

El CEIP Vialfàs promou una dieta saludable

El CEIP Vialfàs promou una dieta saludable

El CEIP Vialfàs, any rere any, treballa per millorar la salut dels seus alumnes promocionant-los una dieta saludable. Durant el mes de maig, els escolars del centre realitzaran tallers per fer plats o begudes combinades amb fruites.

La fruita moltes vegades no resulta atractiva per als infants i a través d´aquests tallers es pretén oferir una cara més divertida i motivadora. És important fer-los entendre que la fruita conté vitamines i fibra i, a més, sucres naturals que la fan una substituta perfecta de dolços menys saludables. A més, el centre també ha repartit iogurts naturals als seus alumnes promovent així la ingesta de làctics sense sucres afegits.

Durant aquest curs escolar s´han realitzat diferents activitats per promoure hàbits saludables entre els infants. Les activitats programades inclouen tota la comunitat educativa.

S´han realitzat sortides per fomentar la pràctica de l´esport a la natura (finca de Galatzó), tallers de berenars saludables amb sucs naturals i fruits secs, s´ha participat en el repartiment de fruita que promociona FOGAIBA, s´ha visitat el restaurant ´Es Ginebró´ (Inca) per fer tallers de menjar vegetarià i ecològic, s´han fet xerrades d´higiene postural amb fisioterapèutes, s´han fet tallers de cuina saludable amb Maria Antònia Puigrós, tallers de salut emocional, s´han visitat supermercats per treballar la sostenibilitat, s´ha realitzat una diada de jocs populars amb berenada saludable inclosa, s´han duit a terme tallers d´higiene bucal i tallers de primers auxilis, s´han organitzat tallers de cuina per a famílies...

El resum de totes aquestes iniciatives el podeu trobar a la web sapoblasaludable.blogspot.com.

Compartir el artículo

stats