Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alumnes dels dos centres durant la trobada del final del projecte.

L´IES Bendinat i l´IES Joan Alcover clouen el projecte ´Provisional´

Els alumnes d´aquests dos centres l´han dut a terme amb la Miró Mallorca Fundació de la mà del col·lectiu Sa Galania

La setmana passada es va cloure el projecte educatiu Provisional, desenvolupat durant els mesos de gener i febrer amb alumnes de l'IES Bendinat i l'IES Joan Alcover, a la Miró Mallorca Fundació de la mà del col·lectiu Sa Galania.

El projecte va ser guardonat el 2015 per Miró Mallorca Fundació amb una menció d'honor a la Beca Pilar Juncosa d'Educació i s´ha fet realitat gràcies a la col·laboració de l'Obra Social la Caixa.

La Miró Mallorca Fundació ha actuat com a catalitzador de l'experiència, atesa la seva particular ubicació, en la qual es fan presents els contrasts socials i ambientals protagonistes al món contemporani.

En la trobada final conjunta els joves d'ambdós centres educatius participants es varen conèixer i varen poder compartir els seus processos i les seves experiències.

La Fundació va acollir la presentació d´un recull de tot allò viscut durant el desenvolupament del projecte, així com les produccions artístiques dels participants. A la presentació, hi assistiren les directores dels dos instituts, Margarita Gomila Pons, de l´IES Bendinat), i Aina Llabrés, de l´IES Joan Alcover, així com Diego Riera Navarro, responsable de l'Obra Social la Caixa a les Balears.

El projecte ha estat testimoni de com les reflexions dels alumnes entorn del barri de la Fundació i la ciutat de Palma eren comuns. S'ha comprovat com a través de les pràctiques artístiques contemporànies es poden generar múltiples significats a partir de l'observació de l'empremta del pas del temps al nostre territori i la seva transformació.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.