Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

DIA DE LA PAU i LA NO-VIOLÈNCIA

La pau, es construeix des de l´escola

Sant Josep Obrer, per la pau i la no-violència

La pau, es construeix des de l´escola

El col·legi Sant Josep Obrer i El col·legi Corpus Christi celebraren el Dia Escolar de la Pau i la No Violència amb nombroses activitats per als alumnes. Els escolars de primària participaren en una caminada. Partiren cap a l'escola gran desfilant darrera de la pancarta que havien fet els mateixos nins i, una vegada arribaren, participaren en diferents dinàmiques: foto grupal, ritmes per la Pau, amollada de coloms... Per part seva, els alumnes de l´Escoleta de Sant Josep Obrer i Corpus Christi també preparen diverses activitats, com la lectura d´un conte sobre la diversitat. En acabar, cada curs d'infantil plantà la llavor d'un valor important per a ell i que el defineix com a grup.

Els valors de la pau, al CEIP Jaume I de Palmanova

El CEIP Jaume I de Palmanova ha commemorat un any més el Dia Internacional de la No-Violència i la Pau amb nombroses activitats que pretenen donar a conèixer als alumnes del centre de totes les edats els valors que hi estan relacionats. Al pati del col·legi es varen fer diferents rotllanes i tots junts cantaren la cançó de Unai Quirós Siente la paz. A més, es va ambientar el centre amb motius relacionats amb aquest dia.

Decoració i contes per la pau al col·legi La Salle de Palma

El col·legi La Salle Palma celebraren el Dia Escolar de la Pau i la No Violència des d'Infantil a Batxiller. Així, els alumnes d'Infantil decoraren les seves aules amb dibuixos i símbols de la pau farcits de missatges. A més, varen rebre la visita dels alumnes de Cicles Formatius, els quals els llegiren un conte i elaboraren una reflexió. Els alumnes de Primària, per la seva part, també realitzaren dibuixos per decorar les aules, entre d´altres activitats.

Cursa per la pau i la no-violència al Sagrat Cor

Tots els alumnes del col·legi Sagrat Cor participaren en una cursa per la pau. L'objectiu de l´activitat va ser llançar el missatge amb la frase de M. Gandhi: "No hi ha camí per a la Pau, la Pau és el camí". Els escolars d´Infantil, de la mà d'un alumne d'ESO, completaren una volta al circuit de 300 metres, els de Primària també però sense ajuda particular i només amb els seus mestres completaren una altra volta al circuit i els d'ESO, dues voltes.

Compartir el artículo

stats