Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

San Cayetano orienta el futur dels alumnes

El centre organitzà la Fira d'Orientació acadèmica i professional 'Cercant el Nord' per als escolars de quart d'ESO

La Fira va ser el passat 31 de març i va constar de diverses xerrades sobre diferents àrees professionals.

El passat divendres 31 de març, els alumnes de 4t d'ESO del col·legi San Cayetano varen participar a la Fira 'Cercant el Nord', pionera en l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional.

La Fira va consistir en una sèrie de xerrades, en grups molt reduïts, sobre diferents àrees professionals, triades pels mateixos alumnes.

Des principi de curs s'ha seguit un procés d'Orientació a l'BAC, que va començar quan les psicòlogues del Departament d'Orientació del centre es varen encarregar d'aplicar a tots els alumnes una Bateria de Proves d'Aptitud i un Qüestionari d'Interessos Professionals. Un cop analitzats els resultats, varen dur a terme una entrevista individual amb cada alumne amb un doble objectiu. D'una banda la devolució dels resultats de les proves, i d'altra, l'orientació acadèmica i professional. A més, varen realitzar una tutoria grupal d'orientació al BAC i les Formacions Professionals, en la qual es va parlar de les diferents opcions existents un cop acabat ESO.

Divendres passat es va culminar aquest procés per als alumnes de 4t d'ESO i per això vàrem comptar amb la participació de pares voluntaris, alguns exalumnes i altres professionals relacionats amb el col·legi, que varen ser els encarregats d'impartir les xerrades sobre les diferents professions.

D'altra banda els pares interessats, varen tenir l'oportunitat d'escoltar la xerrada impartida per les psicòlogues del centre i de consultar-los tot allò que els preocupava sobre el futur dels seus fills.

Compartir el artículo

stats