Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els idiomes centren l´intercanvi del col·legi Sant Antoni Abat

Aquest col·legi de Son Ferriol ha dut a terme la segona edició de l´intercanvi amb un centre d´Alemanya

Els alumnes del col·legi Sant Antoni Abat de Son Ferriol amb els del Realschule Trostberg d´Alemanya durant la seva estada a Mallorca.

Aquest curs s'ha dut a terme la segona edició de l'intercanvi escolar entre el col·legi concertat Sant Antoni Abat de Son Ferriol i el col·legi públic Realschule Trostberg, localitat a dues hores en cotxe de Munic.

El Col·legi Sant Antoni Abat ofereix la possibilitat d'estudiar des de l'escola primària fins al batxillera. El grup d'alemany de secundària del centre va viatjar el febrer per segona vegada a Alemanya i la setmana passada va rebre aquí als alumnes del centre alemany.

Durant la setmana es varen dur a terme diferents activitats: una excursió a la serra de Tramuntana, visites a la Catedral i al Castell de Bellver, activitats de ball -des Ball de Bot a Zumba- i un sopar de germanor a l'escola.

Com a principals objectius el col·legi planteja l'intercanvi cultural, l'aprofundiment en l'idioma, l'estudi de la diversitat geogràfica i climàtica o el viatge com a element educatiu essencial en el procés d'aprenentatge.

Tots dos col·legis aspiren a consolidar aquesta activitat d´intercanvi com a eix vertebrador de l'ensenyament dels idiomes espanyol i alemany.

Compartir el artículo

stats