Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Visitam l´Institut d´Investigació Sanitària

Alumnes de primer i segon de Batxillerat participaren en una visita guiada a l´IdISPA, situat a l´hospital de Son Espases

Els alumnes reberen explicacions dels professionals de l´IdISPA.

Els alumnes de primer i segon de Batxillerat del Col·legi Diocesà Sant Antoni Abat que cursen l'assignatura de Biologia, varen visitar l´Institut d´Investigació Sanitària de Palma ( IdISPA), que es troba a l´hospital de Son Espases.

Allà, varen poder conèixer de primera mà com es treballa en les diferents àrees d´investigació, així com els diferents professionals que hi fan feina.

La doctora Dora Romaguera i el doctor Javier Pierola ens varen preparar una visita guiada pels diferent departaments de microbiologia, neurociència, citometria, biobanc, microscipia, alimentació i salut i ens explicaren tota la tasca que hi realitzen diàriament.

El tractament de l´ictus cerebral i de les malalties genètiques associades a l´aparició de demències, l´estudi i la modificació d´antibiòtics o la realització d´assajos clínics relacionats amb la nutrició, entre molts altres temes.

Pocs alumnes han tengut el privilegi de entrar per primera vegada a les aules on es cursarà primer de Medicina a la Facultat de les Illes Balears, ara que sembla que el Govern vol posar en marxa aquests estudis.

Va resultar ser una experiència molt enriquidora i motivadora, així com de gran ajuda per als nostres joves que necessiten orientar-se cap a uns estudis superiors.

Moltes gràcies a tots els professionals de l´IdISPA que varen estar pendents de nosaltres i responguren gustosament totes les preguntes realitzades.

Esperam poder tornar-hi en un futur no gaire llunyà.

Compartir el artículo

stats