Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'educació més creativa a l'escoleta ASIMA

Un projecte ha convertit els alumnes en deixebles d'artistes de tots els temps

Els alumnes d´educació infantil s´han convertit en petits artistes.

L'escultura, la pintura i l'arquitectura han estat protagonistes en una iniciativa novedosa en la qual les Belles Arts s'han convertit en el nou eix del projecte educatiu de la primera l'Escoleta ASIMA de Palma.

Els alumnes d'aquest centre han rebut durant tot l'any diferents eines i tècniques per a incentivar la seva sensibilitat, creativitat, comunicació i imaginació. El projecte ha finalitzat fa pocs dies amb la creació d'una escultura, un edifici i una pintura, en què han participat tots els alumnes.

Durant tot el curs els responsables d'aquest projecte educatiu han fet èmfasi en la creativitat com a manera de comunicació que ha afavorit el creixement integral dels infants i han potenciat les seves possibilitats físiques, intel·lectuals i afectives, respectant en tot moment la seva individualitat i la seva personalitat.

Els escolars s'han introduït en el món de l'art durant el primer trimestre a través dels continguts curriculars de les belles arts de la seva classe.

El gos de Giacometti, el gall de Miró, la torre Eiffel, la gamba de Mariscal, el cavall de Botero, els quadres de Kandinsky i Mondrian han estat alguns dels nous companys de viatge que han viscut els alumnes de l'Escoleta ASIMA, un repte que el centre va assumir a principi d'aquest curs per a intensificar i reforçar la creativitat com un dels principals valors educatius.

Compartir el artículo

stats