Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mastercuina, concurs de cuina saludable El Corte Inglés

Mastercuina lliura els premis

Dijous es va celebrar la final del concurs de receptes saludables promogut per El Corte Inglés i ´Diari de l´Escola´

El Corte Inglés d´Avingudes va acollir dijous passat el lliurament dels premis del concurs Mastercuina, promogut un any més per Diari de l´Escola i El Corte Inglés.

En aquesta final, hi prengueren part els dotze finalistes del concurs, que havien estat elegits anteriorment entre tots els participants de centres d´educació primària i secundària de tota l´illa que havien enviat les seves propostes per al concurs.

En la primera fase, tots els participants havien enviat una recepta d´un primer plat, segon plat o postres per correu o correu electrònic. Entre els centenars de receptes rebudes de nombrosos centres educatius de l´illa, es varen triar els dotze finalistes que prengueren part a l´acte celebrat a El Corte Inglés, del qual sortiren els sis guanyadors.

A l´acte, els finalistes (els podeu veure a la plana següent) varen haver de mostrar les seves creacions als cuiners membres del jurat, que varen valorar diversos aspectes dels plats, com la presentació, el gust i l´originalitat. Toni Pinya, membre del jurat, va voler destacar l´alt nivell dels plats presentats, que de cada any és millor.

Per a participar en el concurs, només s´havien de complir dos requisits. Per una banda, els plats presentats havien d´incloure algun ingredient mallorquí entre els seus components, i per l´altra, havien de ser plats saludables.

Tant els dotze finalistes com els guanyadors varen rebre diversos premis en nom d´El Corte Inglés i DIARIO de MALLORCA, entre els quals destaquen lots de llibres i targetes regal d´El Corte Inglés.

Hàbits saludables

Aquest concurs de cuina saludable, rebatejat enguany amb el nom de Mastercuina, va néixer fa cinc anys per iniciativa d´El Corte Inglés i Diari de l´Escola i ja en la primera edició va comptar amb una gran participació d´alumnes, famílies i centres.

L´objectiu d´El Corte Inglés i Diari de l´Escola és potenciar els productes mallorquins i l´alimentació saludable entre els escolars de l´illa, amb voluntat d´inculcar-los hàbits d´alimentació saludable, alhora que els permet introduir-se en el món de la cuina tradicional mallorquina i demostrar els seus coneixements culinaris.

Des de la primera edició, el concurs també ha estat usat per alguns dels centres participants com a treball de classe en diverses matèries, com llengua catalana o coneixement del medi.

Un any més, agraïm a tots els centres i escolars que han enviat les seves propostes la seva participació i els encoratjam, a ells i altres, a prendre part a l´edició de l´any que ve.

Totes les imatges de la final del concurs es poden veure des d´avui a la web del DIARIO de MALLORCA.

Compartir el artículo

stats