Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

Si m’ho permeten, els vull recomanar un restaurant

Jugada del Tau Castelló-Palmer Palma de la última jornada. BSA

Si m’ho permeten, els vull recomanar un restaurant. M’havien dit que enguany passaria gust de menjar-hi i vaig decidir provar-ho. Va obrir el mes d’octubre després d’una profunda reforma. Van suprimir molts elements decoratius, alguns d’ells luxosos i van prometre que la cuina que oferirien seria diferent, però de gran qualitat. He de reconèixer que les primeres vegades que hi vaig anar, no me va acabar d’agradar. El menjar era bo, el servei també, però el resultat final no era el desitjat. Alguna cosa fallava, alguna cosa mancava. Fins i tot, record que un dinar de principis de desembre va ser una mica desastre, tant, que alguns clients van suggerir que aquell restaurant havia de tancar, perquè no tenia ni present ni futur. Sincerament vaig dubtar...

Els cuiners i els cambrers van seguir creient que el producte que oferien era de qualitat i que només calia esperar; no van desesperar i van continuar amb la idea inicial de cuina innovadora.

I pocs dies després els clients van començar a sortir satisfets, dinaven i sopaven bé; fins i tot, la cuina i el servei van rebre puntualment felicitacions que van encoratjar aquell grup d’il·lusionats treballadors, que van sofrir imprevistos i entrebancs, que altres restaurants de categoria difícilment haguessin redreçat, però que el que estic recomanant va solucionar sense estridència i a la perfecció.

Record un dinar i un sopar especialment. Vaig acabar amb la panxa plena i molt a gust. Feia temps que no dinava i sopava tan bé! A aquell dinar el que més em va captivar va ser el primer plat. No vull dir que el segon i les postres no fossin bons, però el primer, que es deia “defensa”, va ser espectacular: bo i molt ben presentat. Crec que el menú d’aquell dia es deia “Alacant” i el vaig provar a principis del mes de gener. I el sopar que vull destacar, el vaig fer aquesta mateixa setmana, concretament dimecres. Curiosament el que més em va plaure va ser el segon plat, que es deia “atac”. Boníssim, em vaig llepar el dits. Si aneu al restaurant, el trobareu a la carta amb el nom de “Tau Castelló”. El recoman.

Diumenge hi tornaré. Vull provar unes postres noves, “Múrcia” crec que es diuen. M’han comentat que seran boníssimes. Esper i desig que no em decebin. Si diumenge les postres li surten bé, sense dubte, podré afirmar que aquestes setmanes he tingut la sort de menjar a un restaurant que m’està seduint.

Compartir el artículo

stats