Suscríbete

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Orsai | I el punt d'inflexió?

Navalcarnero-Atlético Baleares.

Tots esperàvem el partit d’ahir que ens havia d’enfrontar contra el Navalcarnero perquè ens servís de punt d’inflexió d’aquí al final d’aquesta minilliga exprés. De ben segur que els madrilenys esperaven poder aprofitar la nostra ansietat després de no haver pogut guanyar els darrers quatre partits, tot i que ells també han començat a defallir després d’un inici de lliga espectacular.

Sempre que parl de punts d’inflexió a la lliga record el Cadiz CF la temporada 1976-77. Fins a la jornada 12 es trobava en posicions intermèdies de la taula classificatòria de Segona Divisió. Però, després de guanyar el Granada al Carranza per 3 a 0, l’equip va començar a escalar posicions fins que va aconseguir pujar per primera vegada en la seva història a Primera Divisió.

I és que el Cadiz és un equip que sempre m’ha resultat molt simpàtic. Crec que va ser després d’un Estudio Estadio de TVE on parlaven d’aficions radicals. Allà, les Brigadas Amarillas explicaren que la seva ideologia era obrera, antifeixista, d’esquerres i que la seva imatge mediàtica la identificaven amb el Che. En aquell moment els Ultra Sur els varen ridiculitzar i insultar. Fins i tot alguns seguidors radicals madridistes varen haver de ser expulsats del plató. Des d’aquell dia sempre procur seguir els resultats de l’equip groguet i me n’alegr dels seus triomfs.

Tot i compartir ideologia entre aficionats nosaltres encara no hem trobat el punt d’inflexió. L’empat ens ha deixat allà on érem, amb un partit menys. Alguna cosa falla en aquest equip. Sembla que té tot el que necessita per aconseguir les victòries però aquestes no arriben. L’àrea tècnica haurà de reflexionar i trobar solucions a una situació cada dia més complicada.

Els que sí compliren dissabte varen ser el nostre equip femení que va guanyar amb solvència per 4 a 1 el Terrassa i els juvenils que, amb un 1 a 2 contra la La Salle, varen ser capaços de remuntar demostrant un ofici que a altres sembla que els falta.

Compartir el artículo

stats