Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or Sai

Fe cega en Manix

Tant sols han passat tres temporades d'aquell partit d'anada de la Copa Federació contra el Rayo Majadahonda... Casares i Rubén Jurado varen ser els golejadors d'aquell dia en un partit que va acabar empatat a dos. L'alegria màxima va ser a la tornada que amb una altra diana de Jurado va quedar resolta la final i ens proclamàrem campions.

Aquell campionat va significar una reactivació de la massa social atlètica. Havien passat 4 anys des de que vàrem omplir l'Estadi Balear contra el Mirandés i aquella eufòria va quedar diluïda per la derrota i posteriorment pel tancament de l'estadi i el trasllat a Magaluf. A Son Malferit ens va costar molt recuperar-nos. El campionat, amb el camp estibat una altra vegada, va significar que molts "balearicos" es tornassin a enganxar

En aquests tres anys ens han passat moltes coses a tots dos equips. El Rayo tal volta ha duit més sort, va quedar primer del seu grup de Segona Divisió B fa dos anys i va aconseguir pujar a Segona A, encara que va tornar a baixar la temporada següent. Nosaltres hem jugat dos play-off d'ascens, inclòs un campionat, encara que en cap dels dos hem tengut sort. Com deia mon pare: "no hem nascut amb la guixa girada". Ahir no aconseguírem repetir el dos a dos de fa tres anys. Els que som supersticiosos volíem tornar a fer el mateix resultat i esperar acabar igual: com a campions. Però ara això no és el més important, és millor conjuntar l'equip i tenir-lo en perfectes condicions a final de temporada. Aquesta és la feina del cos tècnic i el que està clar és que amb el "Mànix Team" tots tenim una fe cega.

Compartir el artículo

stats