Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Optimisme amb cautela

Nuha Marong celebra el tanto que dio el pase de la eliminatoria. manu mielniezuk

Ara fa 15 dies que després del partit que vàrem empatar a un, contra el Racing de Santander a Son Malferit, i que ens va enviar a les eliminatòries per poder pujar a Segona Divisió me va venir a la memòria una frase de l'italià Carlo Ancelotti quan era entrenador del Real Madrid.

Era a quarts de final de Champions League de 2015 quan, a la roda de premsa posterior al partit d'anada entre l'Atlético de Madrid i el Real Madrid que va acabar empatat sense gols, Ancelotti va dir: "Fue el mejor peor resultado que pudimos tener".

Aquesta frase la podem aplicar als nostres dos darrers partits fora camp. El 0-0 és un bon resultat però traïdor. És d'aquelles coses que deixa content a tothom.

A l'equip que juga a casa perquè sap que si aconsegueix marcar fora camp fa una passa important per passar l'eliminatòria i a l'equip visitant perquè és conscient que un 1-0 al seu estadi és suficient per seguir viu en la competició.

Fa quinze dies aquell 0-0 va ser un resultat dolent perquè el Racing va aconseguir marcar un gol que al final els va servir per passar l'eliminatòria.

Durant tota la setmana tots els aficionats hem confiat que no podíem tenir tanta mala sort i que per segona vegada consecutiva el 0-0 a l'anada no ens havia de servir per recordar la frase de l'entrenador Carlo Ancelotti i comprovar que l'adjectiu pitjor tornava a triomfar sobre el millor.

Finalment ens ha tocat riure. Un partit molt seriós de l'Atlètic que no ha donat pràcticament cap opció al Melilla. A l'ambient baleàrico hi ha optimisme encara que amb cautela.

L'ADN balearico és de patir, això no ens ho lleva ningú, però no desaprofitarem aquesta segona opció. Sabem que aquest és el nostre any.

Compartir el artículo

stats