Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Or sai

Hem de creure

Hem de creure

El Real Jaén a la temporada 2013 va aconseguir pujar després de la tercera eliminatòria, una vegada havia estat campió del seu grup. De la mateixa manera el Llagostera va superar el Nàstic de Tarragona en una dramàtica eliminatòria un any mes tard. El Huesca va acabar amb les esperances de l'Huracà València el 2015. Tal volta la més justa de totes les temporades va ser la 2017 quan aconseguiren pujar tots els campions de grup, així, l'Albacete, que ens va eliminar a la segona eliminatòria, i el Barça B arribaren a la darrera promoció del play off i el varen superar.

Ahir una altra vegada la sort ens va girar l'esquena i tornarem a perdre una primera eliminatòria. Caiguérem de la forma més cruel, sense perdre cap dels dos partits i contra un equip, el Racing de Santander, que no va demostrar ser millor que nosaltres. Només els petits detalls el varen afavorir dins el terreny de joc.

Com sempre ens passa als balearicos res és fàcil, sempre triam els camins més complicats. És veritat que les estadístiques no estan a favor nostre. Des de que l'Atlètic Balears va tornar a Segona Divisió B s'han jugat 8 fases d'ascens a Segona Divisió A.

Dels 16 campions que no guanyaren a la primera eliminatòria només cinc varen acabar pujant. Això suposa un 31% d'equips que ho han aconseguit. Sabem que no és fàcil però, ara més que mai, hem d'aixecar el cap i pensa que simplement hem triat el camí més llarg per aconseguir la promoció.

El Jaén, el Llagostera, l'Huesca, l'Albacete i el Barcelona B ho aconseguiren en les seves respectives temporades, ells tengueren fe, nosaltres la tenim tota. Ara, més que mai, hem de creure en aquest equip de lluitadors. Enguany ens han donat moltes alegries, duim 22 partits sense perdre, per això, des de la humilitat, hem de confiar que mantendran la mateixa ratxa i ens duran a Segona Divisió A.

Compartir el artículo

stats